Skip to main content

Vijfschaft Catering

Vijfschaft Catering is een familiebedrijf en rust op de schouders van Geert & Thea Vijfschaft. Samen met hun team van ervaren medewerkers verzorgen zij met aandacht en gedrevenheid uw feest of evenement!

sinds 1996

Party & cateringservice

Een bruiloft, jubileum, verjaardag, buurtfeest of bedrijfsfeest? Kortom is er iets te vieren? Maak dan gebruik van de Party & Cateringservice van Vijfschaft Catering. Of u nu 10 of 500 gasten verwacht, Vijfschaft Catering zorgt voor een zorgeloos feest bij u thuis, op de zaak of op een andere locatie.


Evenementen catering

Onze snackwagens zijn al jaren een bekend gegeven op diverse auto- en motorsportevenementen, vlooienmarkten, braderie├źn, jaarmarkten en antiekmarkten. Vanuit deze verkooppunten kunnen wij een groot publiek uitstekend bedienen met versgebakken friet, diverse snacks en gekoelde dranken. Maar ook een grote feesttent compleet ingericht met bar, tapinstallatie(s), meubilair, verlichting en nette sanitaire voorzieningen behoort tot de mogelijkheden.


Catering op bouwlocatie

Een unieke service van Vijfschaft Catering: warme maaltijden, gekoelde dranken, koffie en thee geserveerd langs de weg bij wegwerkzaamheden of op een bouwlocatie. Onze auto rijdt, speciaal uitgerust voor deze doeleinden, naar uw medewerkers op de bouwlocatie om daar ter plekke een heerlijke maaltijd te bezorgen. Zo kunnen uw medewerkers pauzeren en lekker eten, zonder dat de werkzaamheden onnodig lang stilliggen.


Calamiteiten catering

Heeft uw bedrijf of organisatie met overwachte zaken zoals ongevallen of rampen te maken? Informeer dan bij Vijschaft Catering in Tynaarlo, naar wat wij voor u kunnen betekenen bij een calamiteit. Met een speciale calamiteiten overeenkomst staat Vijfschaft Catering 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.


Vergaderruimte

Vijfschaft Catering & Verhuur beschikt op hun locatie in Tynaarlo over een nette, gastvrije vergaderruimte. U kunt hier in alle rust vergaderen, een training organiseren of een andersoortige bijeenkomst houden.
Onze diensten

Graag een vrijblijvende offerte ontvangen?