Skip to main content

Evenementen Catering

Evenementen catering voor al uw feesten

Bij het organiseren van een evenement komt heel wat kijken. Het is daarom wel zo makkelijk dat u van uw cateraar meer kan verwachten dan enkel het leveren van eten en drinken. Bij u thuis, op de zaak, in een zaal of feesttent, het maakt ons allemaal niet uit, wij helpen u graag om uw evenement geslaagd te maken.

Maak vandaag nog gebruik van onze service. Voor kleine of grote feesten het maakt niet uit hoeveel gasten u verwacht, Vijfschaft Catering & Verhuur zorgt voor een zorgeloos feest en dat op elke locatie in Nederland mogelijk.

Alle hapjes en drankjes wordt door ons vakkundig bereidt en gastvrij geserveerd, eventueel uitgebreid met een buffet, barbecue of diner. Uiteraard nemen wij daarvoor de benodigde glazen, kopjes en borden mee, net zoals een bar, tapinstallatie en koelkasten. Ook is het mogelijk om bij ons een luxe partytent te huren, inclusief verwarming, sfeerverlichting en meubilair. En als u dat wilt nemen we voor u de complete organisatie uit handen, zodat u vooral kunt genieten van uw feest.

Wilt u het iets bescheidener aanpakken? Ook dan kunnen wij u ondersteunen met tal van mogelijkheden. Kijk bijvoorbeeld eens bij ons assortiment en menu’s in buffetten, barbecues, hapjes, salades en belegde broodjes. Of huur enkel de benodigde extra stoelen, tafels en glazen. Wist u dat het ook mogelijk is om door ons een (champagne) ontbijt, lunch te laten bezorgen?

Waar is dat feestje?! Binnenkort bij u misschien? Kies voor puur gemak en neem dan vandaag nog contact op met Vijfschaft Catering & Verhuur in Tynaarlo. Wij informeren u graag vrijblijvend over de vele mogelijkheden, passend bij uw wensen en budget.

Vraag vrijblijvend informatie aan