Evenementen Catering

Informatie

Onze snackwagens zijn al jaren een bekend gegeven op diverse auto- en motorsportevenementen, vlooienmarkten, braderieën, jaarmarkten en antiekmarkten. Vanuit deze verkooppunten kunnen wij een groot publiek uitstekend bedienen met versgebakken friet, diverse snacks en gekoelde dranken.
Maar ook een grote feesttent compleet ingericht met bar, tapinstallatie(s), meubilair, verlichting en nette sanitaire voorzieningen behoort tot de mogelijkheden.

De bezoekers van uw evenement worden door onze vakkundige en enthousiaste medewerkers, gastvrij bediend; of het nu gaat om een patatje met, een koel getapt biertje, koffie met gebak of een glas champagne. Overigens is er tijdens uw evenement altijd een coördinator van Vijfschaft Catering & Verhuur aanwezig. Zo heeft u één aanspreekpunt en zorgen wij voor een correct verloop van de gemaakte afspraken.

Voor de wat kleinere (besloten) evenementen zoals een reünie, bedrijfsfeest of jubileum verwijzen wij u graag naar de mogelijkheden die genoemd worden onder Party & Cateringservice.

Meer weten?
Neem dan contact met ons op voor meer informatie, een afspraak of vrijblijvende offerte.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Voornaam

Achternaam

Telefoon

Email

Uw bericht

Vijfschaft Catering & Verhuur in Tynaarlo is een familiebedrijf en rust op de schouders van Geert, Thea, Tony & Raymond Vijfschaft.  Samen met hun team van ervaren medewerkers verzorgen zij met aandacht en gedrevenheid uw feest of evenement!

Contact

Vijfschaft Catering
Industrieweg 3-5
9482 TG Tynaarlo
Nederland

T 0592-544791
E info@vijfschaft-catering.nl

Copyright © 2018 - Alle rechten voorbehouden.