Skip to main content

Over ons

Vijfschaft Catering & Verhuur is een veelzijdig cateringbedrijf met een breed assortiment aan diensten. Het bedrijf is in 1996 opgericht door de eigenaren Geert & Thea Vijfschaft en heeft zodoende al meer dan 25 jaar ervaring in het cateringvak.

Wellicht kent u onze naam van één van onze snackwagens. Zo verzorgen wij tijdens diverse evenementen en festivals de publiekscatering, maar bent u ook als particulier voor een feestelijk buffet bij ons aan het goede adres.

Of u nu 10 of 5.000 gasten verwacht; Vijfschaft Catering & Verhuur kan voor elk feest of evenement de catering verzorgen. Dat kan in de regio rondom Tynaarlo zijn, maar ook aan de andere kant van Nederland. Op elke locatie serveren wij met een team van ervaren medewerkers, met aandacht en gedrevenheid, vakkundig en gastvrij al het gewenste eten en drinken.

Bedrijfslocatie in Tynaarlo
Het bruisende middelpunt voor al deze activiteiten is onze bedrijfslocatie in Tynaarlo. Vijfschaft Catering & Verhuur beschikt daar over een grote professionele keuken die voldoet aan alle eisen en voorschriften op het gebied van hygiëne. Daarnaast biedt ons bedrijfspand onderdak aan een enorme voorraad materialen zoals meubilair, servies, tapinstallaties en koelwagens.

Door de gunstige ligging van ons bedrijf vlak aan de A28, is de locatie uitstekend bereikbaar wat zorgt voor een vlotte inzet en bezorging van ons materiaal, onze maaltijden en onze mensen.

Vragen? Neem dan gerust contact met ons op