Catering op bouwlocatie

Informatie

Een unieke service van Vijfschaft Catering; warme maaltijden, gekoelde dranken, koffie en thee geserveerd langs de weg bij wegwerkzaamheden of op een bouwlocatie. Onze auto rijdt, speciaal uitgerust voor deze doeleinden, naar uw medewerkers op de bouwlocatie om daar ter plekke een heerlijke maaltijd te bezorgen. Zo kunnen uw medewerkers pauzeren en lekker eten, zonder dat de werkzaamheden onnodig lang stilliggen.

Onze medewerkers beschikken over de vereiste certificaten om veilig langs de weg en op een bouwlocatie te kunnen en mogen werken. Tientallen aannemers, bouwbedrijven, verkeerstechniek-bedrijven en Rijkswaterstaat, maakten al gebruik onze service. Wanneer zullen wij bij u langskomen? Wij zijn erg flexibel inzetbaar!

Direct bestellen
Bel voor meer informatie of geef direct uw bestelling door via 0592 – 544 791 of vul uw wensen in op het contactformulier.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Voornaam

Achternaam

Telefoon

Email

Uw bericht

Vijfschaft Catering & Verhuur in Tynaarlo is een familiebedrijf en rust op de schouders van Geert, Thea, Tony & Raymond Vijfschaft.  Samen met hun team van ervaren medewerkers verzorgen zij met aandacht en gedrevenheid uw feest of evenement!

Contact

Vijfschaft Catering
Industrieweg 3-5
9482 TG Tynaarlo
Nederland

T 0592-544791
E info@vijfschaft-catering.nl

Copyright © 2018 - Alle rechten voorbehouden.