Skip to main content

Calamiteiten Catering

Calamiteiten catering

Een van de deelprocessen uit het crisisbeheersingsplan is het opvangen en verzorgen van de personen d.m.v. materiƫle verzorging en het ter plaatse verzorgen van de catering voor deze personen.

Om deze zorg voor de gemeenten uit handen te nemen, heeft Vijfschaft Caterijng een 24/7 service ontwikkeld, zodat de gemeenten 24 uur per dag, 365 dagen per jaar gewaarborgd zijn van het verzorgen van catering e.d. op het moment dat er zich een crisis of ramp voordoet.

Omdat elke gemeente haar crisisbeheersingsplan anders invult en ook de grootte van de gemeenten nogal verschillen, hebben wij verschillende abonnementen ontwikkeld voor het uit handen nemen van de verzorging van catering e.d. tijdens een calamiteit.

Heeft uw bedrijf of organisatie met overwachte zaken zoals ongevallen of rampen te maken? Informeer dan bij Vijschaft Catering in Tynaarlo, naar wat wij voor u kunnen betekenen bij een calamiteit. Met een speciale calamiteiten overeenkomst staat Vijfschaft Catering 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Vraag vrijblijvend informatie aan