Skip to main content

Party & Cateringservice

Informatie

Een bruiloft? Jubileum? Verjaardag? Buurtfeest? Bedrijfsfeest? Kortom is er iets te vieren? Maak dan gebruik van de Party & Cateringservice van Vijfschaft Catering. Of u nu 10 of 500 gasten verwacht, Vijfschaft Catering zorgt voor een zorgeloos feest bij u thuis, op de zaak of op een andere locatie.

Alle hapjes en drankjes wordt door ons vakkundig bereidt en gastvrij geserveerd, eventueel uitgebreid met een buffet, barbecue of diner. Uiteraard nemen wij daarvoor de benodigde glazen, kopjes en borden mee, net zoals een bar, tapinstallatie en koelkasten. Ook is het mogelijk om bij Vijfschaft Catering & Verhuur een luxe partytent te huren, inclusief verwarming, sfeerverlichting en meubilair. En als u dat wilt nemen we voor u de complete organisatie uit handen, zodat u vooral kunt genieten van uw feest.

Wilt u het iets bescheidener aanpakken? Ook dan biedt Vijfschaft Catering & Verhuur tal van mogelijkheden. Kijk bijvoorbeeld eens bij ons assortiment en menu’s in buffetten, barbecues, hapjes, salades en belegde broodjes. Of huur enkel de benodigde extra stoelen, tafels en glazen. Wist u dat het ook mogelijk is om door ons een (champagne) ontbijt, lunch of high tea te laten bezorgen?

Waar is dat feestje?!
Binnenkort bij u misschien? Neem dan vandaag nog contact op met Vijfschaft Catering & Verhuur in Tynaarlo. Wij informeren u graag vrijblijvend over de vele mogelijkheden, passend bij uw wensen en budget.

Vraag vrijblijvend informatie aan